ПОВІДОМЛЕННЯ
про оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності 

на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки на території 
смт Великий Березний з метою продажу


смт Великий Березний  «22» травня 2023 р.

 

Конкурсна комісія з відбору суб’єктів оціночної діяльності на проведення незалежної експертної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності на території Великоберезнянської селищної ради, на яких розташовані об'єкти нерухомого майна, проводить  конкурс серед суб’єктів оціночної діяльності на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки з метою її подальшого продажу. 

1. Дата проведення конкурсу: «26» червня 2023 р. в 13.00 год. за адресою: Закарпатська область, смт Великий Березний, вул. Шевченка, 12 (3 поверх, зал засідань).

2. Відомості про земельну ділянку, що підлягає експертній грошовій оцінці: 

- земельна ділянка -  площею 0,1217 га;

- розташована в межах смт Великий Березний, вул. Шевченка, буд. 34;

- кадастровий номер земельної ділянки – 2120855100:01:004:0041;

- цільове призначення земельної ділянки – для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування (категорія земель - землі житлової та громадської забудови (код КВЦПЗ 03.08).

Мета проведення незалежної оцінки: визначення ринкової вартості земельної ділянки з метою передачі її у приватну власність шляхом продажу.

3. Претендентам необхідно надати до конкурсної комісії у запечатаному конверті конкурсну документацію, що складається з підтверджуючих документів та конкурсної пропозиції.

4. До підтверджуючих документів належать:

- заява на участь в конкурсі;

- завірені суб'єктом оціночної діяльності власною печаткою та відповідним написом «згідно з оригіналом» копії свідоцтва про державну реєстрацію, статут, довідка про включення до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України;

- завірені суб'єктом оціночної діяльності власною печаткою та відповідним написом «згідно з оригіналом» копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки; 

- посвідчені суб'єктом оціночної діяльності (печаткою та відповідним написом                          «згідно з оригіналом») копії ліцензії та сертифікату на право здійснення оціночної діяльності;

- інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним з експертної грошової оцінки земельних ділянок тощо).

5. Вимоги до претендентів для участі у конкурсі є наявність:

- відповідної кваліфікації оцінювачів щодо проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів, виданими у встановленому порядку; 

- досвіду роботи з проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок.

6. Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті і має містити пропозицію про вартість виконання робіт з урахуванням ПДВ, розрахунок вартості 1 кв.м. земельної ділянки, калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки.

На конверті слід зазначити «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, імя, по батькові фізичної особи-підприємця, який подає конкурстну документацію.

7. Конкурсна документація в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка «на конкурс з відбору виконавців послуг з виконання робіт з оцінки земель із зазначенням кадастрового номеру земельної ділянки» із зазначенням дати проведення конкурсу, подається (надсилається) до виконавчого комітету Великоберезнянської селищної ради конкурсній комісії за адресою: 89000, Закарпатська область, смт Великий Березний, вул. Шевченка, 12, тел. +380997272372 , не пізніше ніж до 17.00 години «20» червня 2023 року.

 

Великоберезнянська селищна рада