Фото без опису

Традиційно 5 грудня відзначається Міжнародний День волонтера.

В умовах воєнного часу поняття «волонтер» для України набуло надзвичайно важливого значення, адже це – тисячі людей, які забезпечують надійний тил нашій армії та підтримку вимушеним переселенцям.

У Великоберезнянській громаді дуже активний волонтерський рух, до якого приєднується все більше небайдужих людей. Завдяки Тетяні Тимочко, Катерині Данча, Тетяні Кирлик, Тетяні Чурей, Інна Клапків, Юрію Цибику, Ревай Ользі та багатьом іншим волонтерам, з перших днів війни були організовані пункти харчування, постійно здійснюється збір, фасування, пошук і придбання обладнання, ремонт і закупівля техніки, а також відправлення гуманітарної допомоги, як для ЗСУ так і для постраждалих громад.

Дуже радісним є те, що поряд з дорослими до волонтерства долучається і наша молодь, яка з перших днів війни прибігала і допомогала в розгрузці автобусів та фур з гуманітарною допомогою, займалась фасуванням та збором продуктів, одягу та медикаментів. Не можемо не згадати і місцевих підприємців, які надавали свої автотранспорти для перевезення гуманітарної допомоги, як із-за кордону так і в межах нашої громади.

Всім Вам величезна подяка.

Також жителі громади надають прихисток і посильну допомогу людям, які вимушено залишили свої домівки та зупинилися у нашій громаді.

Приємно, що сьогодні усі ми згуртувалися, знайшли сили  і невтомно працюємо задля вільної і незалежної України.Глибока вдячність Вам, шановні волонтери, за милосердя, людяність, активну життєву позицію та добрі справи.

Бажаю усім вам невичерпної енергії, наснаги, впевненості у завтрашнім дні та успіхів у нелегкій, але дуже потрібній роботі!

Наша єдність стане запорукою перемоги!

Слава Україні!

З повагою,

селищний голова                                                           Богдан КИРЛИК