Фото без опису

О 15.00 год. 13 липня 2023 року в стінах Великоберезнянської територіальної громади за адресом: смт В. Березний, вул. Шевченка, б. 12, запланована до проведення робоча зустріч мешканців депутатського корпусу, активу Великоберезнянської територіальної громади, Костринської та Ставненської сільських рад Ужгородського району з начальником управління головної інспекції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області полковником поліції ДЬОРДЯЙ Володимиром Івановичем.

У зібранні прийматимуть участь заступник начальника управління головної інспекції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області підполковник поліції ЦЮПКО Євген Борисович, тимчасово виконуючий обов'язки керівника відділення поліції № 2 Ужгородського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області капітан поліції ПИЛЬНИК Юрій Юрійович та дільничні офіцери поліції, які забезпечують виконання завдань, спрямованих на дотримання прав і свобод людини, охорону інтересів суспільства та держави на території Великоберезнянської територіальної громади, Костринської та Ставненської сільських рад.

Метою робочої зустрічі визначено встановлення відкритого діалогу між поліцією та громадськістю, висвітлення питань за основними завданнями та функціями управління головної інспекції Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, здійснюватиметься прийом громадян з обговоренням нагальних питань, які турбують мешканців громад, а також узгодження додаткових заходів з покращення матеріально-технічного забезпечення поліцейських.

Мешканці та актив громади під час зустрічі матимуть змогу отримати від поліцейських вичерпні відповіді щодо якості надання поліцейських послуг відповідно до компетенції, обговорити пропозиції, клопотання, скарги щодо роботи правоохоронців.

Контакті телефони учасників робочої зустрічі:

Дьордяй Володимир Іванович           – 050 – 570 – 79 - 56

Цюпко Євген Борисович                    – 050 - 505 – 12 - 15