Інформаційне повідомлення

 

Великоберезнянська селищна рада інформує про початок проведення містобудівного моніторингу генеральних планів, детальних планів території населених пунктів  Великоберезнянської територіальної громади: Великий Березний, Забрідь, Стричава, Княгиня, Розтоцька Пастіль, Бегендяцька Пастіль, Руський Мочар, Костева Пастіль та початок підготовки аналітичного звіту.

Просимо надавати пропозиції щодо необхідності здійснення моніторингу окремих об’єктів містобудування.

Прийом пропозицій розпочинається 12 вересня і триватиме до 23 жовтня 2022 року.

Пропозиції можуть подаватися в письмовій формі або на електрону адресу фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання (із особистим підписом у разі письмового звернення). Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Пропозиції подаються до Великоберезнянської селищної ради за адресою:    вул. Шевченка, 12, смт. Великий Березний, Ужгородський район, 3aкapпaтcькa  область,  89000; офіційний сайт Великоберезнянської селищної ради https://vberez-rada.gov.ua/ та у відділ архітектури, містобудування, земельних ресурсів, управління комунальною власністю, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій селищної ради vb.arhitektura@gmail.com. 

Відповідальна особа: Кухарчук Алла Михайлівна.

 

 

 

 

Стаття 23. Містобудівний моніторинг

1. Містобудівний моніторинг - система спостережень, аналіз реалізації містобудівної документації, оцінки та прогнозу стану і змін об’єктів містобудування, які проводяться відповідно до вимог містобудівної документації та спрямовані на забезпечення сталого розвитку територій з урахуванням державних і громадських інтересів.

{Частина перша статті 23 із змінами, внесеними згідно із Законом № 5496-VI від 20.11.2012}

2. Результати містобудівного моніторингу постійно вносяться до містобудівного кадастру та оформляються у вигляді аналітичного звіту, який враховується під час розроблення програм соціально-економічного розвитку та внесення змін до містобудівної документації.

{Частина друга статті 23 в редакції Закону № 5496-VI від 20.11.2012}

3. Під час проведення містобудівного моніторингу використовуються аерокосмічні матеріали, просторово орієнтовані дані наземного лазерного сканування, матеріали виконавчої зйомки результатів завершеного будівництва.

4. Порядок проведення містобудівного моніторингу встановлюється центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері містобудування.

 І