Повідомлення Великоберезнянської селищної ради

Великоберезнянська селищна рада оголошує про основний етап розробки проекту державного планування «Детальний план території земель громадської забудови для обслуговування музею природи що знаходиться в постійному користуванні з метою реалізації проекту «Карпатський Зоряний Шлях, HUSKROUA/6.1/0044» для будівництва купольного дерев’яного будиночка діаметром 9м, землі площею 0,2700 га з кадастровим номером 2120855100:01:001:0019 за адресою в межах смт. Великий Березний, вул. Богдана Хмельницького, №8, Ужгородського району, Закарпатської області», а саме про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у розгляді проекту містобудівної документації та Звіту про стратегічну екологічну оцінку.

ПОВНА НАЗВА ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ

«Детальний план території земель громадської забудови для обслуговування музею природи що знаходиться в постійному користуванні з метою реалізації проекту «Карпатський Зоряний Шлях, HUSKROUA/6.1/0044» для будівництва купольного дерев’яного будиночка діаметром 9м, землі площею 0,2700 га з кадастровим номером 2120855100:01:001:0019 за адресою в межах смт. Великий Березний, вул. Богдана Хмельницького, №8, Ужгородського району, Закарпатської області». Мета розробки детального плану – визначення параметрів забудови та функціонального призначення земельної ділянки загальною (кадастровий номер 2120855100:01:001:0019) площею – 0,3 га (орієнтовно) в межах населеного пункту смт. Великий Березний, з метою будівництва купольного будиночка.

Проект розроблено на підставі рішення Великоберезнянської селищної ради №489 від 10 травня 2023року.

Розробник проекту детального плану - ФОП Гурин В. П.

Виконавець звіту про стратегічну екологічну оцінку - ФОП Гурин В. П.

ОРГАН, ЩО ПРИЙМАТИМЕ РІШЕННЯ ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ – Великоберезнянська селищна рада.

ПЕРЕДБАЧУВАНА ПРОЦЕДУРА ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ

Дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення проекту Детального плану та Звіту про стратегічну екологічну оцінку розпочато з дня їх оприлюднення – 9 червня 2023 р. в приміщенні Великоберезнянської селищної ради та на сайті https://vberez-rada.gov.ua/ і триватиме до 9 липня 2023 року (включно).

ДАТА, ЧАС І МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ ЗАПЛАНОВАНИХ ГРОМАДСЬКИХ СЛУХАНЬ

10 липня 2023 року о 10.30 год. у приміщенні Великоберезнянської селищної ради: смт Великий Березний, вул. Шевченка, буд. 12, відбудуться громадські слухання з презентацією та експонуванням проекту.

Ознайомитися з проектом Детального плану та Звітом про стратегічну екологічну оцінку можна в приміщенні Великоберезнянської селищної ради: смт Великий Березний, вул. Шевченка, буд. 12.

ОРГАН, ДО ЯКОГО ПОДАЮТЬСЯ ЗАУВАЖЕННЯ І ПРОПОЗИЦІЇ, ЙОГО ПОШТОВА ТА ЕЛЕКТРОННА АДРЕСИ ТА СТРОКИ ПОДАННЯ ЗАУВАЖЕНЬ І ПРОПОЗИЦІЙ

Зауваження та пропозиції подавати до відділу відділу архітектури, містобудування, земельних ресурсів, управління комунальною власністю, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій селищної ради: смт Великий Березний, вул. Шевченка, буд. 12 або на ел. адресу: e-mail: vb.arhitektura@gmail.com.

Відповідальна особа – начальник відділу архітектури, містобудування, земельних ресурсів, управління комунальною власністю, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій селищної ради – Кухарчук Алла Михайлівна.

Строк подання зауважень і пропозицій становить 30 днів, тобто до 9 липня 2023 року (включно).

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

НЕОБХІДНІСТЬ ПРОВЕДЕННЯ ТРАНСКОРДОННИХ КОНСУЛЬТАЦІЙ щодо проекту документа державного планування – відсутня.

Заступник селищного голови                                               Іван МИЦЬО