28 січня представники Великоберезнянської територіальної громади прийняли участь у семінарі для громад Ужгородського району щодо розробки проєктних заявок для участі у державних, регіональних та міжнародних конкурсних програмах

28 січня представники Великоберезнянської територіальної громади прийняли участь у семінарі для громад Ужгородського району щодо розробки проєктних заявок для участі у державних, регіональних та міжнародних конкурсних програмах в Закарпатська обласна рада. Розробником програми семінару виступила Агенція регіонального розвитку Закарпатської області?, які поділилися досвідом успішної підготовки та реалізації проєктів. Запрошені, виконавча та програмна директорки ЄВРОРЕГІОН "КАРПАТИ - УКРАЇНА" Halyna Lytvyn та Ірина Луцюк , які розказали про інструменти написання проєктів, грамотне складання бюджету та про напрямки нових конкурсів на прийдешній рік. Вдячні за цікаві тематичні доповіді Денис Ман, Oleksandr Koval, Шандор Федір та Владислав Товтин. Приклади успішної реалізації проєктів та нові знання надихають на подальшу роботу.

Світла память !

Голова Великоберезнянської селищної ради Богдан КИРЛИК, секретар Великоберезнянської селищної ради Владислав ВЕСЕЛОВСЬКИЙ та виконавчий апарат висловлюють найщиріші слова співчуття з приводу смерті Бегені Михайла Ілліча.

З Днем Соборності України

Від щирого серця вітаю вас із Днем Соборності України, який відзначається з нагоди проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки і Західно - Української Народної Республіки.

Дворічна співпраця з міжнародними партнерами принесла свої результати

Міністерство закордонних справ та торгівлі Угорщини, виконуючи обов'язки керівного органу Програми ЄІС Угорщини-Словаччини-Румунії-України на 2014-2020 роки, затвердило перелік проєктів, які будуть реалізовані в рамках третього конкурсу заявок.

Шановні Споживачі! Повідомляємо, що з 14.00 години проводитимуться аварійно-відновлювальні роботи водопровідної мережі по вул. Затишній, можливі перебої водопостачання селища. Адміністрація КП "Комунал-Сервіс".

Шановні Споживачі! Повідомляємо, що з 14.00 години проводитимуться аварійно-відновлювальні роботи водопровідної мережі по вул. Затишній, можливі перебої водопостачання селища. Просимо вибачення за тимчасові незручності. З повагою, адміністрація КП "Комунал-Сервіс".

Оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади посадової особи органу місцевого самоврядування начальника освіти, культури, сім'ї, молоді, спорту та соціального захисту Великоберезнянської селищної ради Ужгородського району Закарпатської області

Оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади посадової особи органу місцевого самоврядування начальника освіти, культури, сім'ї, молоді, спорту та соціального захисту Великоберезнянської селищної ради Ужгородського району Закарпатської області